Tyylitaulu auttaa selvittämään nopeasti omaa persoonallista tyyliäsi. Lisäksi se on todella helppo tehdä. Tässä seuraavaksi annan ohjeet taulun tekemiseen, sekä kuvia omasta taulustani innostamaan. Aikaa tauluun kuluu noin puolesta tunnista tuntiin leikkeiden keräämisen jälkeen.

1.  Ensiksi tarvitset korkkia olevan ilmoitustaulun seinällesi. Sen ei tarvitse olla iso ja onneksi ne eivät maksa paljoa. En tiedä tarkalleen mistä niitä voi ostaa, mutta varmasti ihan tavallisista kaupoista. Omani löytyi valmiiksi seinältäni. Taulun voit tehdä myös kiinnittämällä seinälle neljä korkkilaattaa "valkotarralla" tai kaksipuolisella teipillä.

2. Seuraavana on luvassa hauskin osuus! :D Keräile lehtileikkeitä, valokuvia, vanhoja postikortteja, mainoksia, värikarttoja, lehtiä kankaanpaloja ja kaikkea semmoista!Tärkeintä on, että pidät kaikesta mitä keräät.

3. Kun sinulla on mielestäsi tarpeeksi esineitä, päätä mitkä niistä todella vetoavat sinuun. Levitä kaikki sängyllesi tai tyhjälle pöydälle. Jos haluat, voit vaikka jakaa tavarat värin tai tyylin mukaan. Mutta se ei ole välttämätöntä, itse en jakanut.

4. Ollessasi tyytyväinen valintoihisi, kiinnitä ne tauluusi. Voi viedä jonkun aikaa, että saat esineet mieleiseesi järjestykseen. Mutta ole kärsivällinen, äläkä tyydy vähään. Kannattaa kokeilla erilaisia tapoja järjestellä esineitä.

5. Tutkaile taulua kauempaa. Onko se nyt varmasti juuri sellainen, kun halusit sen olevan? Hyvä. Voit laittaa sen seinällesi ja ihailla tyyliäsi milloin haluat. Sen pitäisi nyt inspiroida sinua ja auttaa selvittämään mitkä värit sopivat sinulle parhaiten. Taulu on myös mainio sisustuselementti huoneeseesi.

 

 Tässä kuva omasta tyylitaulustani. Laitan lisää kuvia heti kun ehdin!

Olen poiminut ohjeen Gummeruksen (2009) kirjasta "Tyttöjen kirja - Maailman paras glamouropas". Mitään osaa tekstistä ei ole kopioitu suoraan, mutta idea ja inspiraatio oman tauluni tekemiseen tulee kirjasta. Suosittelen kirjaa kaikille tytöille. Se on todella hauska ja hyödyllinen opus!