...ja vaikka mitä muuta! Varsinainen bloginpitäminen alkaa, kun saan taustamateriaalia ensimmäiseen juttuun. Eli jo parin viikon sisällä. Nyt, tässä ja heti tähän alkuun kuitenkin esittely. Olen 15 vuotias Lahtelainen tyttö, joka miettii ja etsii tällä hetkellä vielä sitä omaa tyyliään...Ja tietenkin rakastaa kirjoittamista ja vaatteista puhumista, sillä enhän muuten olisi perustanut tätä blogia!

Kaikki tytöt ovat tunnetusti kiinnostuneita pukeutumisesta. Nekin, jotka eivät paljoa välitä omista vaatteistaan, lukevat kuitenkin välillä muoti ja trendijulkaisuja. Tämä blogi on suunnattu kaikille näille nuorille! Erityisesti niille, jotka eivät vielä tiedä sitä omaa juttuaan tai kaipaavat muuten vain ajattomia ohjeita pukeutumiseen. Tässä blogissa ei oikeastaan käsitellä kauheasti muotia, sillä se on niin vaikeaselkoista, että sitä hahmottavat vain alan ammattilaiset. Pikemminkin keskitymme tulevana vuotena omaan itseemme. Tulossa on siis vinkkejä esimerkiksi tyylin etsimiseen ja löytämiseen liittyen. Tätä aihetta käsitelläänkin heti ensi postauksessa!

Tulen antamaan joka kuukaudelle jotain uutta ja hauskaa tyyliin liittyvää tekemistä, joka on vähän kuin kuukauden TEEMA. Tammikuun teema on "yllättäen" uudistuminen. Mieti tässä kuussa pukeutumiseen ja tyylisi liittyviä tavoitteita vuodelle 2010. Oletko tyytyväinen tämänhetkiseen pukeutumiseesi? Vai kaipaatko kenties pientä, ellei suurempaakin muutosta? Käy läpi muotilehtiä, nettisivustoja ja vastaavia. Kerää ideoita. Lisää vinkkejä seuraavassa postauksessa! Siinä kerron tyylitaulun tekemisestä ja omista kokemuksistani... Älä missaa!